Reitti perille

Valkiajärven Lomahuvilat

Valkiajärven lomahuvilat sijaitsevat luonnonkauniilla Punkaharjulla. Valtatie 14:ltä on matkaa vain noin 5 km. Valkiajärvi on kaunis ja erittäin kirkasvetinen sisäjärvi, jota ympäröivät hiekkaharjut.

Ajo-ohje
Lappeenrannan suunnalta:
Särkisalmen ABC-asemalta käänny Savonlinnan tielle nro 14. Aja n.7 km kunnes tulee lääninraja ja kääntyy Savikummunsalo ja Paljakanvuorentie oikealle.Risteyksessä on myös meidän lomahuviloiden opastuskyltti.
Aja 1.8 km, käänny vasempaan, seuraa lomahuviloiden kylttiä. Aja 800 metriä, käänny Mustajärventielle vasempaan ja aja n. 2 km huvilat vasemmalla puolella ensin Villa Valkia 198, Teerimäki 219 ja Suvilahti 245.

Savonlinnan suunnalta:

Punkaharjun taajamasta n.11.5 km Särkisalmeen päin tulee lääninraja ja kääntyy Paljakanvuorentie ja Savikummunsalo vasempaan. Risteyksessä on myös meidän lomahuviloiden opastuskyltti Aja 1.8 km käänny vasempaan, seuraa lomahuviloiden opastetta. Aja 800 metriä käänny Mustajärventielle vasempaan ja aja n. 2 km huvilat vasemmalla puolella ensin Villa Valkia: Mustajärventie 198 PUTIKKO, Teerimäki: Mustajärventie 219 PUTIKKO ja Suvilahti: Mustajärventie 245 PUTIKKO.
Soittakaa noin tuntia ennen arvioitua saapumisaikaa,
niin ehdin tulla vastaan huvilalle 040 560 1101 / Satu

Maitolaituri